11 metode sigure de a-i enerva pe vizitatorii siteului dvs

1. Creati o pagina Intro in Flash cat mai elaborata si care necesita un timp de incarcare cat mai lung, fara sa oferiti optiunea Skip Intro.

2. Construiti intregul site in Flash fara a oferi un link pentru instalarea plugin-ului Flash Player. De fapt, puteti chiar sa oferiti linkul cu pricina, pentru ca daca vizitatorul nu-l are deja instalat, este suficient de enervant simplul fapt ca trebuie sa instaleze ceva pentru a vedea site-ul.

3. Creati un sistem de navigatie cat mai "istet" astfel incat vizitatorul sa fie obligat sa ghiceasca ce se ascunde sub fiecare buton. Si mai bine, ascundeti butoanele in locuri unde vizitatorul nu se gandeste sa le caute. Nu uitati sa lasati cel putin cateva pagini "orfane", din care sa nu se mai poata ajunge la pagina Home.

4. Folositi frame-uri astfel incat vizitatorul sa nu poata pune in Favorites paginile care il intereseaza.

5. Daca tot ati construit site-ul in Flash, puneti-i si un fundal sonor si nu oferiti optiunea Stop music.

6. Folositi ferestre pop-up care se deschid automat la intrarea pe fiecare pagina. In definitiv, daca vizitatorul nu s-a ostenit sa-si instaleze un program care blocheaza pop-up-urile e vina lui!

7. Creati paginile cu specificitate pentru un anumit browser si o anumita rezolutie. Anuntul "Optimizat pentru Internet Explorer 6 si rezolutia 1024x768" este o metoda foarte buna de a-l irita pe vizitator.

8. Folositi fundaluri inchise la culoare sau imagini de fundal incarcate si fonturi cat mai ilizibile. Un fundal negru cu text rosu da rezultate excelente.

9. Folositi extensiv majusculele si textul bolduit. In eticheta Internetului (netiquete) textele scrise exclusiv cu majuscule echivaleaza cu strigatul. De ce sa nu auda toata lumea ce aveti de spus?

10. In cazul cand nu ati conceput site-ul in totalitate in Flash, nu ezitati sa folositi cat mai multa animatie in pagini. Doar vreti sa aveti un site dinamic, nu-i asa?

11. Nu va actualizati site-ul. In definitiv v-ati straduit atata sa-l construiti, este o mica opera de arta, nu mai e nimic de imbunatatit sau de schimbat la el.

(via softpagewebdesign.ro)



Comentarii

Video TV Romania

Colectia de pisici

Agenda Cultura