Treceți la conținutul principal

Filme de comedie


video - Mojo _Top 10 cele mai bune comedii care nu erau așteptate

Recomandări: https://comediefilmebune.blogspot.com/





OSS 117: Cairo, club de spioni

OSS avea să devină, după război, CIA. Filmul francez cu Jean Dujardin face parte dintr-o serie de parodii despre spionii americani, dar şi nemţi, ruşi şi musulmani, despre viaţa lor secretă şi moartea lor spectaculoasă. Trebuie spus că nu e cea mai bună parodie, că în multe locuri e previzibilă, iar pentru ceva ce se vrea umoristic asta poate fi dezastruos. Că vizionarea acestui film înseamnă timp pierdut, însă pierdut într-un mod distractiv.



Mult zgomot pentru nimic / Much Ado About Nothing

Comedie romantica, coproductie Marea Britanie-SUA din 1993

O adaptare a comediei shakespeariene omonime. Tinerii îndragostiti Hero si Claudio, logoditi, conspira pentru a-i convinge pe burlacii convinsi Benedick si Beatrice sa se casatoreasca si ei.
Actori: Kenneth Branagh (Benedick), Emma Thompson (Beatrice), Richard Briers (Signor Leonato), Keanu Reeves (Don John), Kate Beckinsale (Hero) si mai multe.
Sinopsis:
Când galantul Don Pedro (Denzel Washington), diabolicul sau frate Don John (Keanu Reeves), si prietenii lor apropiati Claudio (Robert Sean Leonard) si Benedick (Kenneth Branagh) îsi fac intrarea furtunoasa în satul sicilian Messina, dragostea, veselia, dar si suspiciunile abunda. Cei patru barbati s-au întors nevatamati de la razboi si curând, toata lumea din vila lor scaldata în soare zumzaie de gânduri romantice. Claudio, cucerit de puritatea frumoasei Hero (Kate Beckinsale), îl roaga pe Don Pedro sa o peteasca pentru el la balul mascat din acea seara. Dupa ce a reusit sa-i log…


I Give It a Year - Primul an de căsnicie (2013)

 
Primul an de casnicie este o comedie scrisa de scenaristul lui Borat si Bruno, care dezvaluie realitatile dintr-un cuplu, în primul lor an de dupa casatorie. Este unul dintre cele mai bune filme de comedie din 2013.

De la prima lor întâlnire, la o petrecere, ambitioasa Nat (Rose Byrne), broker, si Josh (Rafe Spall), scriitor în devenire, sunt în al noualea cer de fericire, în ciuda tuturor diferentelor care i-ar putea desparti. Josh este un gânditor, iar Nat este o întreprinzatoare, dar scânteia dintre ei este imposibil de tagaduit.



Nunta lor este împlinirea unui vis , dar nimeni – nici familia, nici prietenii si nici macar preotul care oficiaza casatoria – nu crede ca mariajul lor va dura. Fosta prietena a lui Josh, Chloe (Anna Faris), si frumuselul client al lui Nat, americanul Guy (Simon Baker), ar putea constitui nste alternative destul de atragatoare.

În momentul fatidicei aniversari a unui an de la casatorie, nici unul dintre cei doi nu pare a renunta la lupta, dar întrebarea este:…



Seria "Bad Boys" (1, 2 si 3)

 
Se turneaza in acest moment "Bad Boys 3" care va contura, dupa multi ani, o noua trilogie, Bad Boys / Baieti rai. Dealtfel, si intre primul film din serie si sequel a trecut destul de mult timp, aproape 10 ani. Conform informatiilor actuale, si in Bad Boys protagonistii vor fi aceeasi actori ca si in primele doua parti, Martin Lawrence si Will Smith.

Despre celelalte doua parti:

Bad Boys (Baieti rai 1)
Comedie de actiune cu Will Smith, Martin Lawrence si Tea Leone care a facut epoca si a schimbat optica Hollywoodului comercial. Pentru ca baietii rai sunt ceea ce, de regula, s-ar numi baieti buni. Ei sunt politisti, capabili si plini… Read more ›


Bad Boys 2 / Baieti rai 2
Titlu: Baieti rai 2 Titlu original: Bad Boys 2 Anul: 2003 Tip: actiune Tara: SUA Regia: Michael Bay Actori: Martin Lawrence, Will Smith, Jordi Mollà, Gabrielle Union Detectivii Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) primesc dificila misiune… Read more ›

Despre Bad Boys 3 / Baieti rai 3

[link I…



Undeva la Palilula (Romania, 2012)

 

România, 2012, drama
Regia: Silviu Purcarete
Cu: Aron Dimeny, Razvan Vasilescu, George Mihaita, Ilie Gheorghe, Ofelia Popii, Ioana Craciunescu, Constantin Chiriac


Filmul, reprezentând debutul în cinematografie al regizorului de teatru Silviu Purcãrete, a obtinut sapte premii Gopo la gala de pe 25 martie. Palilula este un orasel-fantoma, format în câmpia Munteniei din pulberea unei pla­nete îndepartate. În acest loc izolat, populat de ciudati, lenesi si femei usoare ce îsi duc existenta într-o dulce delasare, e repartizat, în anii ‘60, doctorul Serafim (Áron Dimény), proaspat absolvent de Medicina. Distributia îi mai cuprinde pe George Mihaita, Razvan Vasilescu sau Constantin Chiriac.



Comentarii

Video TV Romania

Colectia de pisici

Agenda Cultura